Suzannaland Vogelvlucht HR 2
Suzannaland_vogelvlucht_HR-2


VRIJE KAVELS

ALLE RUIMTE VOOR UW WENSEN

REALISEER UW DROOM!

In Suzannaland worden prachtige kavels aangeboden om vrij te wonen en vrij te leven. Unieke kavels. Hier heeft u alle ruimte om uw wensen te realiseren en aan uw droom te bouwen. De verschillende kavelgroottes van 530 m2 tot 1337 m2 maken het mogelijk om al uw specifieke wensen te vertalen naar het huis van uw dromen. Kies voor een reeds uitgeschetste twee-onder-één kap, generatie- of vrijstaande woning of ontwerp uw eigen droomwoning.

TER INSPIRATIE:

De verschillende kavelgroottes bieden ruimte voor ieders wensen en al uw dromen. Of u nu een gezinswoning, een villa of generatiewoning wilt bouwen, alles is mogelijk in Suzannaland. Kies voor één van de onderstaande opties, laat u inspireren door de ontwerpen of bouw uw eigen droomwoning.

MOOI MODERN

Een prachtig contrast met de natuurlijke vormen in de schitterende omgeving. Strakke en rechte lijnen. Uw moderne villa biedt alle ruimte voor uw (woon)wensen door optimaal gebruik te maken van iedere vierkante meter. Heerlijk leven en genieten. Vanaf de Bezaan aan de dijk heeft u hier een geweldig uitzicht over de Oosterschelde. Deze woning is beschikbaar als villa, als twee-onder-een kap en als generatiewoning.

  • Perceeloppervlakte: 1275 m2.
  • Bruto vloeroppervlakte: 268 m2
  • Inhoud: 842 m3
  • Aantal bouwlagen: 3 stuks
  • Aantal garages: 1 stuk
MACHTIG MARITIEM

Een statement, een heerlijk (t)huis dat prachtig opgaat in het schitterende landschap tussen land en zee. Wat een sfeer en wat een ruimte. De klasieke vorm van de prachtige kap is perfect in balans met de moderne lijnen binnen de architectuur. Ontworpen om te genieten. Deze villa is in meerdere varianten beschikbaar, óók als generatiewoning, en wordt volledig afgewerkt opgeleverd.

  • Perceeloppervlakte: 1280 m2.
  • Bruto vloeroppervlakte: 268 m2.
  • Inhoud: 905 m3
  • Aantal bouwlagen: 3 stuks
  • Aantal garages: 1 stuk
LAATSTE STAND VAN ZAKEN

Ontdek alle kwaliteiten van Sint-Annaland en alle actuele ontwikkelingen rond het aanbod van Vrije Kavels op:

UW DROOMWONING IN HELDERE STAPPEN:
1) KIES UW KAVEL

Welke plek is het meest geschikt om uw dromen te realiseren? Uitzicht over de Oosterschelde of liever op het prachtige silhouet van Sint-Annaland? Aan de Bezaan liggen prachtige mooie grote kavels op dijk- en polderniveau met een fantastisch uitzicht over het water of over de polder. Deze vrije kavels variëren van 1.278 m2 tot 1.337 m2. Aan de Spinnaker liggen vijf kavels van 530 tot 550 m2. Kies de kavel waar uw dromen tot leven komen.

2) GEEF UW WENSEN VORM

Nadat u een optie heeft genomen op de mooiste kavel, start het zoeken naar een architect en/of aannemer om uw plannen te realiseren. Gemeente Tholen wijst u graag de weg en helpt u bouwen aan uw droom. Zo bemiddelen we graag bij het zoeken naar een geschikte partij die uw wensen het beste vertaalt en ontzorgen we u in iedere stap van dit proces.

3) BOUW UW DROOM

Al uw wensen liggen klaar in een ontwerp. De door u gekozen aannemer kan aan de slag met het bouwen van uw droomwoning. U hoeft zich nu alleen nog druk te maken over de inrichting van uw huis. Uiteraard blijft uw contactpersoon bij de gemeente beschikbaar om u bij te staan bij praktische vragen. Uw droom komt tot leven, uw huis wordt uw thuis.

DE M2-PRIJS

voor reguliere kavels bedraagt momenteel € 220,57 exclusief btw.
De Dijkwoningen zijn echter voordeliger!
De grondprijs van een volledig vrije dijkkavel van 1.280 m2. bedraagt momenteel € 238.000,- exclusief btw 
 (prijspeil 2019).
Prijzen van afwijkende breedtes/oppervlaktes op aanvraag.

TOPPUNT VAN THOLEN:
SUZANNALAND OP SINT-ANNALAND
Alles in de buurt

Vanuit uw droomwoning in Suzannaland, vindt u alle voorzieningen op loopafstand. Letterlijk om de hoek ligt een mooie supermarkt en de gezellige horeca van Sint-Annaland ligt op een steenworp afstand. Voor andere dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het dorp en voor een dagje heerlijk shoppen liggen steden als Bergen op Zoom en Antwerpen lekker dichtbij.

Alle ruimte om te genieten

Sint-Annaland op Tholen biedt alle ruimte voor spanning én ontspanning. Of u nu op of langs het water geniet van het mooie eiland, al fietsend of wandelend, alles ademt ruimte. Ruimte voor uw wensen. Het rijke culinaire aanbod, de culturele activiteiten en de prachtige natuur op Tholen bieden volop mogelijkheden voor echte levensgenieters. Genieten gaat hier helemaal vanzelf

Warm welkom

Of het nu de vele (water)sport-, culturele-, of muziekverenigingen betreft, stuk voor stuk zijn de verenigingen binnen Sint-Annland zeer actief, open en hartelijk. Een verrijking! Een afspiegeling van de warme gemeenschap, waar iedereen zich snel thuis voelt. En welkom!

DE EERSTE STAP NAAR DE EERSTE STEEN
Wilt u graag bouwen aan uw droom en bent u nieuwsgierig naar uw persoonlijke mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op met de heer Fase van de Gemeente Tholen, vraag uw documentatie aan of maak een vrijblijvende afspraak. De heer Fase is bereikbaar via bouwkavels@tholen.nl of via 0166-668239.

Zet vandaag nog de eerste stap naar uw droomwoning!