Ontdek Tholen 800
Ontdek-tholen-800


ONTDEK THOLEN

DAAR WAAR ZEELAND PRONKT EN BRABANT LONKT

OVER THOLEN

Tholen is populair. Steeds meer mensen ontdekken de kwaliteit en rust in de luwte van de Randstad, de Brabantse stedenrij en Antwerpen. En dat direct aan de Oosterschelde! De nieuwe snelweg A4 maakt Tholen nog beter en sneller verbonden met het binnenland. De dynamiek van het water en de rust van het achterland creëeren een spannende en werkelijk unieke leefomgeving. Vanuit het warme Sint-Annaland ervaart u de aantrekkingskracht van Tholen optimaal. Uw thuis aan de haven.

ALLE RUIMTE VOOR LEVENSGENIETERS

Tholen biedt alle ruimte voor spanning én ontspanning. Of u nu op of langs het water geniet van het mooie eiland, al fietsend of wandelend, Tholen ademt ruimte. Ruimte voor al uw wensen. Het rijke culinaire aanbod, de culturele activiteiten en de prachtige natuur bieden volop mogelijkheden voor echte levensgenieters. Ontdek hoe genieten hier helemaal vanzelf gaat.

ALLES BINNEN BEREIK

Vanuit uw appartement of uw woning in Suzannaland, vindt u alle voorzieningen op loopafstand. De supermarkt is letterlijk om de hoek gevestigd en de gezellige horeca van Sint-Annaland ligt op een steenworp afstand. Voor al uw andere dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het dorp en op de gezellige weekmarkt. Wanneer u een dagje heerlijk wilt shoppen liggen steden als Bergen op Zoom, op 30 autominuten en Antwerpen op 40 autominuten, lekker dichtbij. Vanuit Sint-Annland leeft u zeer centraal ten opzichte van de Randstad.

ZEELAND

Zeeland weet zich omringt door aantrekkelijke steden, die stuk voor stuk uitstekend bereikbaar zijn. Files? Die kennen we nauwelijks. Ja, als iedereen er massaal komt genieten. Maar, u bent er dan al. Als u er woont tenminste.

THOLEN

Kijkt u nog eens goed op de kaart en ontdek hoe diep landinwaarts Tholen eigenlijk ik Nederland ligt. Zeeland in het binnenland! Dus, met heerlijke Brabantse en Zuid-Hollandse steden en voorzieningen binnen handbereik.

SINT-ANNALAND

Welkom in ‘het oog van de storm’. Hier heerst en regeert rust. Het ritme van het getij, het lonkende water, het vlakke land. De dynamiek is er. Beslist! Maar die dringt zich nooit op. Geniet van Sint-Annaland.

Ontdek Tholen Panorama
Ontdek-tholen-panorama
WARM WELKOM IN SINT-ANNALAND

Of het nu de vele (water)sport-, culturele-, of muziekverenigingen betreft, stuk voor stuk zijn de verenigingen binnen Sint-Annland zeer actief, open en hartelijk. Een verrijking! Een afspiegeling van de warme gemeenschap, waar iedereen zich snel thuis voelt. En welkom! Ruimte voor gezelligheid en zelfontplooiing.

ONTDEK HET ZELF
Tholen heet u welkom

Wilt u zelf ervaren hoe gastvrij en dynamisch Tholen is? De makelaars van Suzannaland verwelkomen u graag voor een kennismaking met dit prachtige eiland. Neem vrijblijvend contact op.

BEL DE MAKELAARS
BAAS MAKELAARS

Dorpsstraat 57, Halsteren

Tel: 0164-683842
LEUNIS MAKELAARS

Eendrachtsweg 11, Tholen

Tel: 0166-604522
Tholen
Tholen