Levensloopbestendige Woningen Vervolgpagina Web
Levensloopbestendige-woningen-vervolgpagina-web


LEVENSLOOP-WONINGEN

BEWUST LEVEN, GEPAST WONEN

HIER WILT U WONEN!
ROYAAL EN ONDERHOUDSARM GENIETEN OP EEN PRACHTIGE PLEK

Deze woning is voor u gemaakt wanneer u kiest voor royaal en onbezorgd wonen. Hier kiest u voor gemak en voor minder onderhoud! Heerlijk genieten van royale leefruimtes zonder niveauverschillen mét uw eigen tuin. Volledig gelijkvloers wonen op een prachtige plek. En, voordelig bovendien, want de bijzonder aantrekkelijke koopsom maakt deze unieke levensloopbestendige woningen bereikbaar voor veel mensen.

TREED BINNEN

De woningen worden gerealiseerd in een blok van vier. Aan de voorzijde bevindt zich de hal/entree en toegang tot het toilet. De woonkamer ligt aan de voorzijde en heeft samen met de keukenruimte een diepte van ca. 8,58 meter. Zowel vanuit de achterzijde van de woonkamer als vanuit de hal zijn de slaapkamers te bereiken. Deze zijn met afmetingen van ca. 3,60 x 3,60 meter en 2,97 x 3,60 meter heerlijk ruim. Beide slaapkamers hebben toegang tot de badkamer, die is voorzien van een tweede toilet, wastafel en douchevoorziening. Gedeeltelijk is in de woning het hogere gedeelte van het dak zichtbaar wat zorgt voor een extra ruimtelijk effect.

Levensloopbestendige Woningen Hoekwoning Rechts
DE PLATTEGRONDEN
Geef uw wensen de ruimte

Uiteraard is het mogelijk uw woning verder aan te passen naar uw eigen wensen. Wacht niet langer en laat u informeren over de mogelijkheden. Met alle plezier vertellen we alles over heerlijk wonen op deze prachtige plek. Maak vandaag nog een afspraak met één van de makelaars. Zij verrassen u graag!

VRAAG DE DOCUMENTATIE AAN

Van uw nieuwe woning ligt prachtige documentatie klaar. Wacht niet en vraag deze direct aan bij de makelaars. Zij tonen u graag alle mogelijkheden en details van royaal en onderhoudsarm wonen in Suzannaland.

BEL DE MAKELAAR
FAASSE & FERMONT

Frans den Hollanderlaan 12, Goes

Tel: 0113-250555
LEUNIS MAKELAARS

Eendrachtsweg 11, Tholen

Tel: 0166-604522

De ontwikkelaar van dit project:

ZEELAND WONEN
Tholen
Tholen