Extra 05 Foto Web Suzannaland Slider1
Extra_05-Foto_web-suzannaland_slider1


LEVENSLOOP-WONINGEN

BEWUST LEVEN, GEPAST WONEN

Extra_05-Foto_web-suzannaland_slider2
Extra_05-Foto_web-suzannaland_slider3
Extra_05-Foto_web-suzannaland_slider4
HIER WILT U WONEN!
ROYAAL EN ONDERHOUDSARM GENIETEN OP EEN PRACHTIGE PLEK

Deze woning is voor u gemaakt wanneer u kiest voor royaal en onbezorgd wonen. Hier kiest u voor gemak en voor minder onderhoud! Heerlijk genieten van royale leefruimtes zonder niveauverschillen mét uw eigen tuin. Volledig gelijkvloers wonen op een prachtige plek. En, voordelig bovendien, want de bijzonder aantrekkelijke koopsom maakt deze unieke levensloopbestendige woningen bereikbaar voor veel mensen.

TREED BINNEN

In Sint-Annaland , aan de Suzannaweg, is door Zeeland Wonen een kleinschalig nieuwbouwplan ontwikkeld. Het nieuwbouwplan behelst totaal 10 levensloopbestendige woningen, in 2 blokjes van 5 woningen. Deze woningen komen te liggen op een super plekje in Sint-Annaland! Je hoeft de straat maar uit te wandelen om bij de mooie jachthaven uit te komen en bij de supermarkt waar u uw dagelijkse boodschappen kunt halen. Ook is de stijl helemaal passend bij het karakter van het dorp. Doordat iedere gevel uitgevoerd wordt met een andere steenkleur, krijgt elke woning zijn eigen sfeer.

ARKEY A3: Sint Annaland.LIB Ontwerp.DRW
DE PLATTEGRONDEN
Geef uw wensen de ruimte

Uiteraard is het mogelijk uw woning verder aan te passen naar uw eigen wensen. Wacht niet langer en laat u informeren over de mogelijkheden. Met alle plezier vertellen we alles over heerlijk wonen op deze prachtige plek. Maak vandaag nog een afspraak met één van de makelaars. Zij verrassen u graag!

VRAAG DE DOCUMENTATIE AAN

Van uw nieuwe woning ligt prachtige documentatie klaar. Wacht niet en vraag deze direct aan bij de makelaars. Zij tonen u graag alle mogelijkheden en details van royaal en onderhoudsarm wonen in Suzannaland.

BEL DE MAKELAAR
FAASSE & FERMONT

Frans den Hollanderlaan 12, Goes

Tel: 0113-250555
LEUNIS MAKELAARS

Eendrachtsweg 11, Tholen

Tel: 0166-604522

De ontwikkelaar van dit project:

ZEELAND WONEN
Tholen
Tholen